Ontruimingsoefeningen

Ontruimingsplannen dienen te voldoen aan de gestelde norm NTA 8112. Onze plannen voldoen aan deze norm en worden door de juiste instantie getoetst alvorens te leveren. Een gedegen ontruimingsplan is bedoeld om afspraken in vast te leggen aangaande taakstellingen van de BHV organisatie, de receptie, de directie en overig personeel. Het is een tool om tijdens calamiteiten juist te handelen. Wij kunnen een ontruimingsoefening in zijn geheel voor u faciliteren. Deze trainingen zijn altijd maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om het beste en meest effectieve plan te laten samenstellen.

Normen en eisen van een ontruimingsplan

Aan het ontruimingsplan zijn ontruimingstekeningen gekoppeld. Deze tekeningen dienen te voldoen aan de Nen 1414. Deze tekeningen worden op strategische plaatsen geplaatst in een plan. Ze zijn bedoeld om aan te geven waar de dichtstbijzijnde vluchtwegen en hulpmiddelen zijn gesitueerd.

Inhoud en duur van de training

Gezien de wetenswaardigheid dat het hier om maatwerk gaat, is het niet direct mogelijk om de inhoud en duur van de training te bepalen. Wij kunnen u een voorstel op maat maken, neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

← Terug naar het opleidingenoverzicht, klik hier.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief