U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Ontruimingsoefeningen

CTA

Ontruimingsoefening

Bij RJ Safety & Security kunnen wij een ontruimingsoefening in zijn geheel voor u faciliteren. Wij organiseren, observeren en evalueren de volledige ontruimingsoefening waarna wij een rapportage opstellen voor uw administratie. Wij ontwikkelen het scenario voor de ontruimingsoefening volledig naar uw wens, voor uw specifieke organisatie, zodat u, en uw medewerkers, zo realistisch mogelijk kunnen trainen.

Een ontruimingsplan is een essentieel element voor een goede coördinatie van BHV-ers en andere werknemers bij een calamiteit. In het ontruimingsplan staan de afspraken en de procedures met betrekking tot het handelen bij een evacuatie. Zo weten de BHV-ers, maar ook receptie, directie en overige medewerkers hoe zij het pand zo snel en veilig mogelijk moeten verlaten. Is er in het gebouw een brandmeldinstallatie aanwezig, dan is een ontruimingsplan zelfs verplicht. Ontruimingsplannen dienen te voldoen aan de gestelde norm NTA- 8112. Deze norm hanteren wij ook bij het ontwikkelen van ontruimingsplannen.

Inhoud

Iedere organisatie is anders. Een ontruimingsplan opstellen of een ontruimingsoefening organiseren is daarom ook altijd maatwerk. Het scenario voor de ontruimingsoefening voor uw organisatie zullen we samen met u bespreken en ontwikkelen zodat u, en uw (BHV)medewerkers, een evacuatie in uw bedrijf zo realistisch mogelijk kunnen oefenen. Direct na de oefening zal worden geëvalueerd en daaropvolgend zal een verslag van de oefening worden gemaakt.

Duur

De oefening neemt ongeveer 2 uren in beslag.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven op locatie van de klant.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden m.b.t. het trainen van uw personeel of heeft een specifieke vraag over een van onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 434 99 04, stuur een e-mail naar opleidingen@rjsafety-security.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!


← Terug naar het opleidingenoverzicht, klik hier.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief