U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

BHV Cursus

CTA

Vanuit de Arbowet ben je als werkgever verplicht om beleid te voeren ten aanzien van de bedrijfshulpverlening (BHV). Een onderdeel hiervan is het opleiden van BHV-ers binnen de organisatie.

Een bedrijfshulpverlener(BHV) is een werknemer die wanneer nodig eerste hulp kan verlenen, een kleine brand kan blussen en die in staat is een pand te ontruimen. Dit soort taken kunnen cruciaal zijn, de bedrijfshulpverlener speelt namelijk een belangrijke rol totdat de professionele hulpdiensten aanwezig zijn.

Neem contact met ons op

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u een viertal BHV cursussen aan: basis, herhaling, BHV ploegleider en Hoofd BHV. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons een certificaat.

*Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

 

BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Meer informatie >

BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Meer informatie >

Hoofd BHV

Een hoofd BVH, ook wel BHV coördinator genoemd is voornamelijk bezig met de beleidsmatige kant van BHV. Een hoofd BVH is verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van het vastgestelde BHV-beleid binnen de organisatie. […]

Meer informatie >

Ploegleider BHV

De ploegleider BHV heeft als hoofdtaak sturing geven aan de preventieve inzet van het bedrijfshulpverleningsteam. Tevens, zorgt de ploegleider ervoor de kennis over het BHV beleid van de overige BHV-ers op peil wordt gehouden. […]

Meer informatie >

BHV training in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dicht aan de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op locatie van de klant.

BHV cursus op eigen locatie

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct online inschrijven

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in de opleidingskalender en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

Inschrijven voor een opleiding

altijd-in-de-buurt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief